www.biosphèrepourdemain.org - https://www.biospherepourdemain.org/ -

Δελτίο τύπου – 2262017 για άμεση απελευθέρωση

Ανοιχτή επιστολή στον πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας κ.Εμμανουέλ Μακρόν.

Κύριε πρόεδρε η εκλογή σας έγινε χάριν σε αναμφίβολες δεσμεύσεις. "Ήρθε η ώρα να χτίσουμε μια καινούρια κοινωνία και να σηκώσουμε ξανά τον δαυλό του Τζόν Φίτζεραλντ Κέννεντι που έσβησε στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου του 1963.”

1/ Απο το 1989 η ''Βιοσφαίρα για το αύριο'' προετοιμάζει την έλευση του "Πολιτισμού της 3ης χιλιετίας”. Είναι η εναλλακτική και αντίθετη λύση στην "νεα τάξη πραγμάτων”. Για τους πολίτες όλα είναι σε απόσταση χειρός...Η επιτυχία επίσης !

2/ Τίμιοι άντρες και γυναίκες προετοίμασαν αυτόν τον δρόμο όπως για παράδειγμα οι σεβαστοί πρόεδροι Τζόν Φιτζέραλντ Κένεντι και Σάρλ ντε Γκώλ.

3/ Πρέπει 1) Να πάρουμε πρωτοβουλία, 2) Να σχεδιάσουμε τον καινούριο δρόμο, 3)Να καθορίσουμε τις προθεσμίες. Για να γίνει αυτή η αρχή θα χρειαστεί ενα σημάδι. Το σημαδι σας ίσως;Γιατί όχι;

www.biosphèrepourdemain.org
https://www.biospherepourdemain.org/

--------------------------------------------------

Σύνδεσμος προς σελίδα 2 του δελτίου τύπου

Ο Κένεντι είχε πει: ''Πολλά πράγματα θα πρέπει να τελειώσουν για να υπερισχύσει η ειρήνη ,η διακαιοσύνη και η κατανόηση μεταξύ των ανθρώπων...Δεν πιστέυω οτι αυτό το κράτος θα ειναι στο υψηλότερο σημείο μέσα σε αυτή την ηγεσία...Αλλά μια μέρα θα είναι,και ελπίζω τότε,θα πιστέψουν οτι κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε... ''

Ο Σάρλ ντε Γκώλ επίσης είχε επισημάνει: ''Όλοι περιμένουν...Θα συνεχιστεί όσο δεν το καταγγέλουμε και όσο δεν τους σταματάμε...Οπότε σε εμάς ανήκει αυτή η ευθύνη... ''

Η πρωτοβουλία των πολιτών παίρνει την κατάσταση στα χέρια της για την τελειοποίηση του έργου των αρχαίων Ελλήνων που ξεκίνησε πριν 2500 χρόνια. Ο πολιτισμός της τρίτης χιλιετίας ξαναγενιέται!

Με βάση την εφαρμοσμένη δημοκρατία ο στόχος των ειρηνικών δράσεων οι οποίες είναι συστηματικές αλλά μη βίαιες ειναι να λάβουν υπ'οψιν απο τις διάφορες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο τα θέλω των πολιτών που χτίζουν και να διευκολύνουν τις δράσεις τους.

Κύριε Πρόεδρε όλα είναι στο χέρι σας και στο χέρι του λαού.

--------------------------------------------------

Σύδεσμος προς δελτίο τύπουΒΙΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2262017 για άμεση απελευθέρωση

"Ήρθε η ώρα να χτίσουμε μια καινούρια κοινωνία και να σηκώσουμε ξανά τον δαυλό του Τζόν Φίτζεραλντ Κέννεντι που έσβησε στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου του 1963.”

Ανοιχτή επιστολή στον πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας κ.Εμμανουέλ Μακρόν.

Κύριε πρόεδρε η εκλογή σας έγινε χάριν σε αναμφίβολες δεσμεύσεις:Ανανέωση της δημοκρατίας , διατήρηση της ειρήνης στη χώρα ,ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλλα,εισαγωγή καινούριων πολιτικών πρακτικών, αυτονόμηση της διακαιοσύνης κλπ. Η θέληση σας συνοδέυεται με την συνειδοτοποίηση οτι η νέα τάξη πραγμάτων μας αναγκάζει να υποστούμε τον φόβο της τρομοκρατίας...Η νέα τάξη πραγμάτων είναι υπεύθυνη για άπειρα εγκλήματα που έγιναν κόντρα στην δική μας θέληση.Με συνέπεια την σύγχυση των πολιτών του κόσμου απέναντι στο θολό υποτιθέμενα δημοκρατικό μέλλον που σχηματίζεται.

Ειναι αναγκαίο να χτίσουμε μια νέα κοινωνία προτού η ψυχή της ανθρωπότητας ρημαχτεί και καταστραφεί εντελώς απο αυτήν την ολιγαρχία.Αυτή η ολιγαρχία φαντάζει να είναι πολύ κοντά στην τελική νίκη της. Εδώ και δύο αιώνες προετοιμάζει την απόλυτη κυριαρχία της στην ανθρωπότητα. Τα μέσα της για να το καταφέρει είναι : Η χρηματοοικονομική σκλαβιά , η ανατρεπτική της δράση , οι πόλεμοι και οι προγραμματισμένες καταστροφές έχουν ως σκοπό να μας φτάσουν στο τελικό χάος. Η "καλή μεσαία κρίση” όπως λένε οι υποστηρικτές της..Και χαίρονται εκ των προτέρων.Απο το 1989 η ''Βιοσφαίρα για το αύριο'' προετοιμάζει την έλευση του "Πολιτισμού της 3ης χιλιετίας”.Αυτή γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου του 2012 στην Αθήνα.Ειναι η εναλλακτική και αντίθετη λύση στην "νεα τάξη πραγμάτων.”

Για τους πολίτες όλα είναι σε απόσταση χειρός...Η επιτυχία επίσης.

Κύριε Πρόεδρε οι αξίες που παρουσιάζεται στις πεποιθήσεις σας μπορουν να επιβεβαιωθούν απο τον καθε άνθρωπο που νοιάζεται για την πρόοδο και το κοινό καλό. Για να ζήσουν αυτές οι αξιες, χρειάζεται να γίνουν ακριβής προτάσεις στην κάθε περίσταση. Ειναι ουσιώδης ανάγκη να συνδεθούν σε ενα σχέδιο και σε ενα πρόγραμμα που εμψυχώνεται από ένα κοινό όραμα. Είναι επίσης ουσιώδες να αξιοποιηθούν με στρατηγικές επιλογές που θα είναι σαφής και λογικές.Αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να σέβεται τον άνθρωπο και τις ελευθερίες του.Είναι η δύναμη του προγράμματος ''Βιοσφαίρα για αύριο'' , πρωτότυπη απο πολλές απόψεις.Οι προτάσεις μας ειναι ικανές να εναρμονίσουν τα τοπικά , εθνικά και διεθνή συμφέροντα.Αυτές οι προτάσεις μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα με συγκεκριμένες πολιτικές δράσεις.Οι προτάσεις αυτές δεν μπορούν να υποκύψουν σε υπαναχωρήσεις.Οι συνταγματικές μεταρυθμίσεις που υπολογίζονται μπορούν να γίνουν κατανοητές σε όλο τον κόσμο.Όποιο κράτος η πολιτικό σύστημα ισχύει οι πολίτες και οι άρχοντες του τόπου θα έχουν πάντα την δυνατότητα να εισάγουν ομαλά τις εξελίξεις. Αυτές οι προτάσεις απαντούν στις προσδοκίες των αγανακτισμένων λαών που ακούνε συνεχώς οτι δεν υπάρχει τίποτα άλλο να τους καθοδηγήσει από τον φιλελευθερισμό.Οι προτάσεις αυτές φέρνουν δυνατές απαντήσεις ανοίγοντας καινούριους προορισμούς.Θα επιτρέψουν να επωφεληθούμε απο τεράστιες δυνατότητες απαξιωμένες μέχρι σήμερα όπως η γυναικεία σκέψη και πρωτοβουλία.Πρέπει να κινηθούμε άμεσα όποιες και αν είναι οι δυσκολίες.Δεν αποδεχόμαστε την διάσπαση και την καταστροφή των κρατών απο την "νέα τάξη πραγμάτων”. Η διάσπαση και η καταστροφή είναι ένας τρόπος για να κυριαρχήσουν και να ριζώσουν στην εξουσία.Αντιθέτως πρέπει να τα ξαναχτίσουμε.Στόχος μας είναι να εισάγουμε μια καινούρια κοινωνία ειρήνης και προόδου με βάση την αδελφοποίηση των λαών τις επόμενες δεκαετίες.Είναι η πρόκληση της εποχής μας. Απο τις εξαγγελίες σας πολλοί Γάλλοι θα ήθελαν να ξέρουν αν έχετε πραγματικά την πρόθεση να ακολουθήσετε την πρόκληση της εποχής μας.

Τίμιοι άντρες και γυναίκες προετοίμασαν αυτόν τον δρόμο όπως για παράδειγμα οι σεβαστοί πρόεδροι Τζόν Φιτζέραλντ Κένεντι καιΣάρλ ντε Γκώλ . Το πλήρωσαν πολύ ακριβά.

Αυτήν την εποχή ειρήνης και προόδου την περιμένουμε απο τις αρχές των χρόνων.Η εποχή μας αν και είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη και αδικημένη ειναι ευνοική για να ενεργοποιήσει τους ανθρώπους προς την ολοκλήρωση των στόχων τους.Πρέπει να πράξουμε αγνοώντας τις σφετεριζόμενες εξουσίες με δυνατές δημιουργικές δράσεις όπως η εφαρμογή του σχεδίου ''έθνος του κόσμου'' για να εξαλειφθούν οι πόλεμοι.Πρέπει :

1)Να πάρουμε πρωτοβουλία

2)Να σχεδιάσουμε τον καινούριο δρόμο

3)Να καθορίσουμε τις προθεσμίες

Για να γινει αυτη η αρχή θα χρειαστεί ενα σημάδι.Το σημαδι σας ίσως;;Γιατί όχι;;

Αναμφίβολα κάποια στιγμή αργά η γρήγορα ένας υπεύθυνος πολιτικός θα εχει αυτό το κουράγιο.Αυτή η βασική επιλογή θα μπορούσε να είναι μια απόφαση ενός πρόεδρου που είναι επικεφαλής μιας απο τις τρείς μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη μας η ενός υπευθύνου αλλά από ένα άλλο κράτος.Πιο μικρό αλλά πιο εμπνευσμένο.Θα είναι ένας τρόπος να μπεί αυτό το κράτος στην Ιστορία της ανθρωπότητος και για πάντα θα είναι το πρώτο στην καρδιά των περισσοτέρων πολιτών του καινούριου κόσμου:Οι χτίστες της κοινωνίας της τρίτης χιλιετίας.

Απο την αδελφότητα των Κένεντι στην κοινωνική αδελφότητα και απο την Αθήνα εως την Νέα Υόρκη ο δρόμος δεν θα ειναι εύκολος προτού και το τελευταίο παράσιτο της Wall Street να παραδώσει τα όπλα του.Ανεξάντλητη είναι η ανάσα των γυναικών και των αντρών που σε όλες τις εποχέςκαι κόντρα σε όλα κράτησαν και θα κρατήσουν τις υψηλότερες αξίες της ανθρωπότητας.

Ο Κένεντι είχε πει: ''Πολλά πράγματα θα πρέπει να τελειώσουν για να υπερισχύσει η ειρήνη ,η διακαιοσύνη και η κατανόηση μεταξύ των ανθρώπων...Δεν πιστέυω οτι αυτό το κράτος θα ειναι στο υψηλότερο σημείο μέσα σε αυτή την ηγεσία...Αλλά μια μέρα θα είναι,και ελπίζω τότε,θα πιστέψουν οτι κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε... ''

Ο Σάρλ ντε Γκώλ επίσης είχε επισημάνει: ''Όλοι περιμένουν...Θα συνεχιστεί όσο δεν το καταγγέλουμε και όσο δεν τους σταματάμε...Οπότε σε εμάς ανήκει αυτή η ευθύνη... ''

Η πρωτοβουλία των πολιτών παίρνει την κατάσταση στα χέρια της για την τελειοποίηση του έργου των αρχαίων Ελλήνων που ξεκίνησε πριν 2500 χρόνια.Ο πολιτισμός της τρίτης χιλιετίας ξαναγενιέται..

Με βάση την εφαρμοσμένη δημοκρατία ο στόχος των ειρηνικών δράσεων οι οποίες είναι συστηματικές αλλά μη βίαιες ειναι να λάβουν υπ'οψιν απο τις διάφορες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο τα θέλω των πολιτών που χτίζουν και να διευκολύνουν τις δράσεις τους.Κύριε Πρόεδρε όλα είναι στο χέρι σας και στο χέρι του λαού.Εσείς θα έχετε την επιρροή και εμείς την αποφασιστικότητα.Απο τις 13 Μαίου εως τις 13 Ιουλίου 2017 θα έχετε δύο μήνες για να κρίνετε αν πρέπει να υλοποιήσετε η όχι αυτήν τη δράση, ενώ θα έχετε αξιολογήσει τις προθέσεις αλλά και τις δυνατότητες σας.Βεβαίως θα μπορούσατε να είστε ένας ''φυσιολογικός'' Πρόεδρος που δεν τον νοιάζουν οι υποχρεώσεις του προς το λαό και ιδιαίτερα το μέλλον των επομένων γενεών στο κράτος του αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.Το να λυγίζετε κάτω απο τις πιέσεις που σας επιβάλει η τωρινή ολιγαρχία μπορεί να είναι μια καλή δικαιολογία εφόσον όλοι δέχονται αυτήν την κατάσταση..Μπορείτε όμως να είστε ένας Πρόεδρος διαφορετικός απο όλους τους άλλους αν πάρετε την ευθύνη να πραγματοποιήσετε την ωραιότερη περιπέτεια : Να γράψετε Ιστορία για την ανθρωπότητα μέσα απο την ειρήνη και την πρόοδο για όλους τους λαούς.

Στις 14 Ιουλίου 2017 στην εθνική μας επέτειο θα ξέρουμε αν έχετε πάρει την απόφαση να κρατήσετε τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις.Ο λαός θα είναι μαζί σας και θα σας στηρίξει με ενθουσιασμό αν του δώσετε την ευκαιρία να χτίσει.Αυτή η δύναμη όμως δεν θα επιτρέψει ποτέ στους ολιγάρχες να καταστρέψουν την Βιοσφαίρα και όλους όσους αγωνίζονται για το αύριο.Μετά τις εκλογές η ολιγαρχία τους ρεζιλεύτηκε μέσα απο την φωνή ενος απο τους εκπροσώπους της που δήλωσε παθητικά οτι εκτελεί εντολές του θεού;Θα μπορούσατε εσείς κύριε Πρόεδρε να αλλάξετε αυτήν την πεποίθηση και να τους πείσετε να εγκαταλείψουν τα παλιά τους πιστεύω ,τα οποία ειναι νοσηρά και καταστροφικά; Θα μπορούσατε να της δείξετε όλα τα κέρδη που θα αποκόμιζε η ανθρωπότητα αν άλλαζε σιγά σιγά τις δραστηριότητες της;Θα μπορούσε έτσι να έχει τον άπειρο χρόνο για να βάλει σε αρμονία τα οφέλη και τις αξίες της καινούριας κοινωνίας.Μπορούμε να ελπίζουμε αλλά δυστυχώς οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.Με τον συνηθισμένο κυνισμό της και την σκληρότητα της, μεθυσμένη από την κυριαρχία της θα προσπαθήσει να καταστρέψει όλους αυτούς που δεν θα υποταχτούν στα θέλω της.Είναι λόγος για να αποδεχτούμε την ολοκληρωτική σκλαβιά ;Όχι δεν είναι...Να ξέρετε οτι πέρα από όλα εμείς οι χτίστες της νέας κοινωνίας θα μείνουμε πιστοί στις δράσεις και τα πιστεύω μας όποιες και αν είναι οι δυσκολίες που θα ακολουθήσουν.Ποτέ δεν θα αποδεχτούμε να προσαρμοστούμε σε αυτούς.Ποτέ δεν θα είμαστε οι μίζεροι της ολιγαρχίας.Όταν θα κατεβείτε τα Ιλίσια πεδία στην επόμενη εθνική μας επέτειο θα ειναι μεταξύ όλων και οι χτίστες της νέας κοινωνίας με λευκές ενδυμασίες αλλά δεν θα ειναι κανείς μας μίζερος.Είμαστε γενναίοι και θα παραμείνουμε για όλα τα χρόνια της ανοικοδόμησης και της μάχης που θα κληθούμε να δώσουμε..Δεν θα ξεκουραστούμε ποτε πριν την επίτευξη του μεγάλου στόχου.Θα 'εχουμε το κίνητρο για να συνεχίσουμε μέσα απο αυτήν την μέρα γιορτής στο Παρίσι απο την πρώτη πέτρα που θα χτίσει την νέα εποχή.Με την δική σας ώθηση και μαζί σας θα τα καταφέρουμε.

ΒΙΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

Jean-François Dottori-Rey de la Cruz, dit Dakttari.

Υ.Γ : ''Ας διαλογιστούμε πάνω σε αυτό το παράδοξο...Το νερό φθείρει το βραχο, το πνέυμα ξεπερνά την δύναμη ,ο αδύναμος κερδίζει τον δυνατό.Μακάρι να μαθαίναμε να βλέπουμε τα πράγματα ανάποδα.Το μέσα έξω και το πάνω κάτω...'' είπε ο Λάο Τσε τον 6ο αιώνα π.Χ . Και αν το ανάποδο της μελλοντικής εμπειρίας μας επέτρεπε να καταλάβουμε οτι το σκοτάδι στις πιο σκληρές καρδιές, οι οποίες θέλουν να καταργήσουν τις ελευθερίες των καλοπροέραιτων λαών ,μπορεί να σβηστεί απλά με το φώς της εποχής μας.


# BIOSPHERE sur Twitter
@ BIOSPHERE sur Facebook
L'ESPRIT ET L'ART
 • JUSTE AVANT La Dictature
  Patrick VALLOT Artiste Peintre
 • FEMMES Enfin Les Entendre
  Nadège ROSTAN Photographe

 • IL SUFFIRA  D'UN SIGNE
   Jean-Jacques GOLDMAN Chanteur
 • FEMMES Sortir du carcan
  Nadège ROSTAN Photographe • MAINTENANT la Connaissance
  Patrick VALLOT Artiste-Peintre


 • NOS MAINS
  Jean-Jacques GOLDMAN Chanteur